m wilden we dat Rafa zich krachtig voelde op de klei, en dem wilden we dat Rafa zich krachtig voelde op de klei, en de

Postby yaya2017 » 14 Jan 2019, 03:34

De klassieke elegantie van Parijs en de ruige grit van verbrande gravelbanen in oranje botsen tijdens tennis 'second major of the year'. De locatie, beschouwd als de meest geavanceerde in zijn soort, toont het meest atletische toernooi in de sport. De uitdaging waarmee www.annasantander.es Nike ontwerpers werden geconfronteerd, was dus hoe ze de gepolijste fans van Open konden bevredigen en de spelers ook stoere, hoogwaardige kleding en schoenen bezorgden. "De locatie knikt naar de artisticiteit, de meer schilderkunstige kant van tennis", zegt Abby Swancutt, Apparel Design Director voor NikeCourt. "Ondanks het feit dat ze vies worden, willen Adidas Prophere Womens we dat ze voelen en er mooi Nike Air Max 90 Damen en krachtig Nike Air Max 97 Womens uitzien." Om een ??look te cre?ren die de atleten Nike Air VaporMax Femme op een opvallende manier tegen de arresterende achtergrond liet verschijnen, evalueerden ontwerpers rijke kleuren die contrasteerden met de oranje klei. Ze begonnen met een groot palet, maar haalden het vervolgens op om te elimineren wat er verloren ging. Een echt gewaagd blauw greep de meeste aandacht. Adidas ZX Flux Mujer Dus ze zijn er groot mee geworden. Dit is de tweede keer dat ontwerpers een overstroomd Nike Air Max 270 Femme kleurenschema gebruiken voor een grote (roze knalde eerder dit jaar op Melbourne's blauwe kleur).

Natuurlijk was het ook een prioriteit om ervoor te zorgen dat het product topprestaties stimuleerde. Ontwerpers hebben een dimensie aan de kleur toegevoegd door de rijke textuur van gebreid ingenieur. "Het biedt niet alleen anti-vastklampen en ademend vermogen waar de atleten het nodig hebben, het Nike Air Max 90 Mujer neemt de kleur van iets vlaks naar driedimensionaal," zegt Swancutt. Rafael Nadal, de meest gedecoreerde gravel-speler in de geschiedenis van tennis, zal draag NikeCourt AeroReact Rafa-top, Flex Ace-shorts en Air Zoom Cage 3-schoenen, terwijl hij concurreert voor zijn 11e titel in Parijs. "Als ontwerpteam wilden we dat Rafa zich krachtig voelde op de klei, en de overstroomde kleur helpt echt omdat het overweldigend is; het maakt hem eruit zien Adidas Superstar Femme als een natuurkracht ", zegt Swancutt. Maria Sharapova zal strijden om haar derde titel in Parijs in de NikeCourt Maria-jurk, Power short en Vapor X footwear. Bij Nike is de kans om te innoveren het rijpst als de uitdaging is opnieuw aan het denken over hoe fans en consumenten omgaan met producten, de emotionele band met sport versterken en natuurlijk het oplossen van atleetproblemen om het Nike Air Vapormax Womens menselijk potentieel te bevorderen. Dit is wat Nike dit jaar heeft gedaan.

Als Nike Air Max 90 Femme het oude model van merkdebuut als monoliet zou gaan zitten - altijd vertellen, nooit luisteren - ligt de toekomst van Nike Air Max 90 Dames commercie in het cre?ren van een dialoog. Voor Nike betekent dit Living Retail, een veelzijdige aanpak bestaande uit kruisende fysieke ruimtes en digitale platforms die zijn gebaseerd op vloeiende gesprekken en naadloos aanpassingsvermogen. Het idee komt het best tot uiting in het nieuwe vlaggenschipprogramma van Nike, House of Innovation, dat dit jaar debuteerde in Shanghai en New York. In beide gevallen worden alle elementen van de Living Retail-aanpak volledig weergegeven door de Nike App bij Retail tot de gegevensge?nformeerde productassortimenten van Nike Live.Terwijl Nike begon met een eenvoudige opdracht, om atleten Nike Air Max 90 Womens beter te maken,Adidas Arkyn Womens is het volwassen geworden om te vinden een nieuwe, parallelle waarheid: het oplossen van discrete atleetproblemen vereist een behendige balans tussen het fysieke en het emotionele. Wanneer dit wordt bereikt, kunnen nieuwe silhouetten veel verder gaan dan hun oorspronkelijke bedoeling. Een goed voorbeeld: de Air Force 1 heeft het moderne sportontwerp van Nike sinds zijn aankomst in 1982 Nike Air Presto Femme getransformeerd. Adidas NMD Femme Essenti?le trainingskleding en nieuwe Adidas Superstar Womens verkenningen van digitale vaartuigen dienen ook als herinneringen aan hoe de ziel van sport regelmatig de code van de straat wordt.
yaya2017

 
Posts: 1946
Joined: 12 Jul 2017, 10:55

Return to New Hindi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron