willen benchmarkenwillen benchmarken

Postby Banning » 17 Apr 2018, 09:23

Beat The Clock deed niets meer dan te voldoen aan de verwachtingen van kampioensjockey Joao Moreira toen hij de Hong Kong Sprint winnaar Mr Stunning in de Group Two Sprint Cup overnam om zijn eigen internationale referenties neer te zetten.

Beat The Clock is een van de vele sprintvondsten voor John Size dit seizoen geweest, hij studeerde snel af van een klasse twee overwinning in november naar de allerbeste twee maanden later en zijn briljante Groep Twee overwinning op zondag was het equivalent van het gooien van zijn mortierbord in de lucht om dat diploma te vieren.

In een vroege race zonder snelheid, leek Mr Stunning (Nash Rawiller)Nike Air Max 2017 Damen alle voordelen te hebben terwijl hij kampte bij de leider Peniaphobia, lengtes voor op Beat The Clock, die vanaf de afslag iets geweldigs zou moeten doen om hem te verslaan. En hij be?indigde zijn laatste 400 meter in 21.03 seconden om het resultaat te pakken door een nek van de gevestigde top-nivelleermachine.

'En weet je, hij is altijd al zo goed geweest als hij vandaag heeft laten zien,' zei Moreira toen hij een winnende treble voor de middag afsloot.

En het lijkt erop dat de beruchte party-scene van de stad zich heeft aangesloten bij de eetcultuur in de dwarsharen van de junta. De Washington Post meldde op 24 maart dat de bars en clubs in Bangkok de afgelopen 12 maanden zijn ge?ntensiveerd, waardoor een aantal van hen in de buurt zijn gekomen - sommige voor onbepaalde tijd - als gevolg van strengere licentiebeperkingen en Nike Air Max 90 Femme uitgaansverboden. Waar eens een steekpenning volstond om de toezichthouders op afstand te houden, is het voornemen van de regering om sociale orde op te leggen aanzienlijk stugger, be?nvloed, zeggen critici, door de populariteit te verliezen door het niet vervullen van de hoofddoelen die werden geschetst ten tijde van de staatsgreep van 2014, en de belofte van een verkiezing begin 2019.

Commentatoren op sociale media hebben snel opgemerkt dat Nike Air Max 90 Womenshet harde optreden niet alleen toeristen treft, maar het levensonderhoud van talloze inwoners van Bangkok, zowel ondernemers als mensen met lage inkomens die op straatvoedsel moeten vertrouwen.

Vallop heeft echter ordelijke ambities voor de perfect wanordelijke metropool.

"Ik zou namens City Hall willen zeggen dat we willen benchmarken met Singapore," vertelde hij aan The Washington Post. "We willen benchmarken met Tokyo."

Wat niet duidelijk is, is of 8,3 miljoen inwoners van Bangkok en 21,2 miljoen bezoekers deze aspiraties delen.

"Hij had een groot gewicht en had veel grond om goed te maken," zei hij. "Mits hij vanaf deze race goed scoort, zal hij daarna doorgaan naar de QE II Cup."

De door John Moore getrainde Ruthven was in de Derby naast de exultant ge?indigd, maar was de grote teleurstelling, die negende van de 10 Nike Air Max Thea Donna lopers rende na dicht bij de wedstrijd te hebben gezeten.

"Hij is gestopt met bloed in de luchtpijp," zei Moore. "Dus hij had vandaag een excuus en hij zal doorgaan naar de QE II Cup zoals gepland."
Banning

 
Posts: 679
Joined: 16 Jan 2018, 06:48Return to New Hindi

Who is online

Users browsing this forum: valoriant and 6 guests