maar het is ook nietmaar het is ook niet

Postby Labi1995 » 17 Apr 2018, 07:23

Een van de grote verhalen voor Saucony (althans vanuit een marketingperspectief) is het recente gebruik van Everun-materiaal, dat net als het Boost-materiaal dat wordt gebruikt in adidas-schoenen, een op TPU gebaseerd dempingsmateriaal is dat beter reageert en langer meegaat. Het grote verschil met Saucony is dat ze het alleen (tot nu toe) hebben ge?mplementeerd op een 'topsole'-manier, wat betekent dat er een dunne laag Everun Nike Air Presto Mujer bovenop de traditionele EVA-middenzool zit. In de slechtvalk 6 zit deze laag alleen in de hiel. Persoonlijk kon ik niet veel verschil uitmaken van de opname in versie 6 tot de rit in versie 5. De hiel is misschien Nike Air Pegasus 92 Femme Homme iets zachter bij afdalingen, maar ik ben er niet helemaal van overtuigd dat dit niet alleen van de zachtere PWRTRAC-loopzool is. Ik ben een beetje in de war, vooral omdat de slechtvalk een vrij lichte en lage sleepschoen is die een middenvoet- / voorvoetlanding begunstigt, in verband met waarom ze de Everun niet in de voorvoet hebben gezet, waar het meer opvalt en helpen offset een deel van de stevigheid van de substanti?le rockplate (wat ik leuk vind). Mooi basisch middenzoolontwerp met 4 mm offset. Enigszins stevig, maar buitenzool verzacht dat een beetje.
Eén ding dat ik tijdens mijn laatste run in hen dacht, was dat de middenvoet veel te flexibel was en de schoen niet goed aan elkaar bond omdat hij een substanti?lere voorvoet- en hielstructuur heeft. De oplossing hiervoor is om een ??kleine schacht in de middenvoet te Adidas NMD Mujer plaatsen om de voor- en achterkant aan elkaar te knopen. Geen middenvoetstructuur met een enigszins gestructureerde voorvoet (rockplate) en hiel (stijve-hielteller). Voor de duidelijkheid, de voet buigt niet zo, dus Adidas NMD Womens de schoen hoeft ook niet;).
Over het algemeen is de rit niet slecht, maar het is ook niet onvergetelijk. Het klaart de klus, beschermt de voet goed en voelt matig precies aan, maar grijpt me niet vast en is het hoofdgedeelte (behalve het verwijderen van hielkraagsteken) om de schoen vooruit te helpen. De nieuwe PWRTRAC buitenzool is van verreweg het meest verbeterde gedeelte van de schoen dan versie 5. Ik zou zelfs zeggen dat als Saucony de nieuwe PWRTRAC-buitenzool op de Peregrine 5-tussenzool en de upper zou plaatsen, ze een hele mooie schoen zouden hebben. De rubbersamenstelling is mooi en plakkerig terwijl het ook Nike Air Max Thea Femme bijdraagt ??aan het kussen en het reactievermogen op de rit. Ik zou zeggen dat de nokvormen te scherp zijn voor het soort schoen dat ze is, wat slijtage zal versnellen, maar over het algemeen is het zoveel beter Nike Air Max 90 Femme Noir dan het oude (maar extreem duurzame) harde rubber dat de vorige slechtvalken hadden, dat was super schetsmatig op alles behalve droog vuil (natte rotsen of bruggen waren gevaarlijk in die schoen).
Labi1995

 
Posts: 9
Joined: 10 Apr 2018, 08:52

Return to New Hindi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron