lf en Rudolf Dassler samen schoenen in het kleine Duitse stalf en Rudolf Dassler samen schoenen in het kleine Duitse sta

Postby yaya2017 » 11 Oct 2018, 03:25

of februari's NBA All-Star Weekend in Los Angeles, Adidas huurde Nike Air Pegasus 89 Womens ruimte bij 747 Warehouse St.. In de loop van twee dagen wandelden tienduizenden mensen door de zaal - die een full-sized basketbalveld had, een pop-up ontwerp studio, voedselstations en een "sneaker Nike Air VaporMax Femme pick-up" punt. Gesponsorde sterren kwamen ook langs, waaronder James Harden en Kanye West van Houston Rockets, die Nike Air Max 270 Femme een ge?mproviseerd concert gaven. "Vijftien of 20 hiphopbands en atleten en basketbal. ... Het was een feest", zei Mark King, president van Adidas Noord Amerika. Het Adidas NMD Womens bedrijf bracht ook een dozijn nieuwe schoenmodellen uit - van volledig witte hoge tops tot oranje hardlopers. Adidas heeft reden om te vieren. Sinds de overname van King in 2014 heeft het bedrijf zijn marktaandeel in Noord-Amerika meer dan verdubbeld en zijn voorraad is wereldwijd bijna verviervoudigd. Zelfs een 'pay-to-play' basketbalschandaal, dat een van de Nike Air Max Tavas Mujer voormalige executives van het bedrijf naar de gevangenis kon sturen, heeft weinig gedaan om het momentum van Adidas te vertragen. Op 14 maart bracht Adidas zijn jaarverslag 2017 uit, waaruit Adidas ZX 750 Womens bleek dat de Noord-Amerikaanse omzet met 27 procent groeide . Dat is vergeleken met 3 procent groei voor Nike in 2017 en Adidas Nike Air Presto Womens '2013 stijging van slechts 2 procent. Experts uit de branche zeiden dat de plotselinge groeispurt van het bedrijf een verhaal is van technologie, beroemdheid en een Adidas Superstar Femme gezonde dosis geluk.

Vanaf de jaren 1920 maakten de broers Adolf en Rudolf Dassler samen schoenen in het kleine Duitse stadje Herzogenaurach. In 1948 kregen ze ruzie - met Nike Air Max 270 MujerRudolf begon Puma en Adolf met het stichten van Adidas. In 1954 won het Duitse nationale team de wereldbeker met adidas schoenplaten - compleet met inschroefbare noppen en een lichtgewicht Nike Internationalist Mujer bouw - en het merk ging van start. Het Europese bedrijf zag ook enig succes op de Amerikaanse markt. Tegen 1984 was Adidas de voorloper voor het ondertekenen van een hoog aangeschreven Adidas ZX Flux Womens NBA-conceptkeep met de naam Michael Jordan. In plaats hiervan stootte Nike een bekende deal die het naar de top dreef van wat inmiddels de 'sneaker-oorlogen' is genoemd. " Adidas heeft tientallen jaren Adidas NMD Femme vastgezeten (of erger). Het probleem met Adidas, volgens industrielanalisten, is dat het ontwerpt Nike Roshe Run Womensvoor een Europees publiek, niet voor een Amerikaans publiek. "Soms werkten de schoenen die in Europa werkten hier", zegt Matt Powell van NPD Group, een marktonderzoeksbureau.Nike Air Max 95 Mujer "En soms deden ze dat niet."

Tegen de 2010s, toen zijn marktaandeel afnam en de aandelenkoersen tot stilstand kwamen, besloot Adidas dat het tijd was voor een verandering. Vanaf 2Adidas ZX 850 Womens 014 keek het bedrijf naar het westen. Naast het binnenhalen van King als de Noord-Amerikaanse president, ging het erom gaande te zijn ongeveer 200 topwerknemers uit Duitsland naar de Verenigde Adidas NMD Femme Staten te verplaatsen - waaronder lead designer Paul Gaudio - en miljoenen te investeren op de Amerikaanse markt. Het bedrijf lanceerde ook een hub voor schoenenontwerp in Brooklyn en een Adidas ZX 700 Femme robotachtige "snelheidsboerderij" in Atlanta en heeft plannen om zijn Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Portland, Nike Air Max 95 Homme Oregon, uit te breiden. "Ze zijn nog steeds in de groeimodus", zegt Yu-Ming Wu, uitgever van Sneaker News, een website over de schoenenindustrie. "Ik heb gehoord dat ze Nike Roshe Run Mujer medewerkers in gangen hebben zitten." De uitbreiding heeft velen verrast. Toen Adidas Jordan Brand, een dochteronderneming van Nike, inhaalde voor de tweede in de verkoop van sportschoenen in de herfst, tweette Powell: "Dit is een prestatie waarvan ik nooit dacht dat ik ze in mijn leven zou zien."
yaya2017

 
Posts: 1444
Joined: 12 Jul 2017, 10:55

Return to New Hindi

Who is online

Users browsing this forum: valoriant and 4 guests

cron