Nike Air Presto Low Utility River RockNike Air Presto Low Utility River Rock

Postby bampm3j1 » 11 Sep 2020, 07:38

Image


Denne sæson forestiller Nike Sko Grøn mærket '00'erne ikonets soklignende overdel i en slående zebraprint-skikkelse, der er inspireret af fodboldtrøjen, Sydkorea skyldtes ved det nu udsatte OL i Tokyo. Levende røde og blå accenter udgør det understøttende blonderbur og hæl sammen med et tryk på Taegukgi-flag over ryggen som en yderligere nikkelse til landet.


Det officielle billede af stilen afslører, at en Nike Sko Dame zebrafotografi pryder den øvre neopren, der er fundet på landets Nike fodboldtrøjer. Uoverensstemmende røde og blå TPU-snørebure ses på siderne sammen med det sydkoreanske flag, der pryder hæltælleren.


Nike har givet sin Nike Sko 2020 en dristig sydkoreansk makeover. Efter den Japan-inspirerede Nike Air Streak, der blev afsløret lige i går, har fodtøjsgiganten dekoreret de nye gengivelser med monokromatiske tigerstripemønstre sammen med Sydkoreas nationale farver.Denne sæson forestiller Nike Air Presto Low Utility River Rock erne ikonets soklignende overdel i en slående zebraprint-skikkelse, der er inspireret af fodboldtrøjen, Sydkorea skyldtes ved det nu udsatte OL i Tokyo. Levende røde og blå accenter udgør det understøttende blonderbur og hæl sammen med et tryk på Taegukgi-flag over ryggen som en yderligere nikkelse til landet.


https://www.sortheads.com/
bampm3j1

 
Posts: 3
Joined: 11 Sep 2020, 07:20

Return to Sinterklaas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron